Durant els darrers mesos s’ha fet un treball intens d’anàlisi del comportament del nostre club en relació amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica, a partir de la identificació d’accions que fem i que contribueixen als 17 Objectius de desenvolupament sostenible. A continuació, per enfortir el nostre compromís amb la sostenibilitat, s’han recollit propostes de noves accions a impulsar per millorar la contribució als ODS. S’ha utilitzat una metodologia participativa, implicant a la junta del club i a tots els socis i sòcies que hi han volgut participar.

Els resultats han estat molt sorprenents i motivadors: 125 accions que ja estem duent a terme i 67 noves propostes. Aquestes noves accions proposades pels socis i sòcies s’han prioritzat i la Junta ha avaluat la seva viabilitat a curt termini. D’aquesta manera, s’ha aprovat posar en pràctica les més assumibles i seguir valorant i treballant per portar a terme la resta, i les noves que puguin sorgir, tan aviat com sigui possible.

Ha estat i és també objectiu del procés informar i implicar les administracions locals i supramunicipals amb les que Aligots manté relació, per tal de generar nous suports i aliances que permetin seguir creixent i millorant també en l’aspecte de la sostenibilitat.

  • En aquest document trobareu un resum de la contribució del nostre club amb els ODS i les propostes que s’han recollit.
  • I en aquest altre document destaquem les accions concretes que afecten a l’organització de les curses que ja posem en pràctica des d’avui mateix.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here