La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya ja ha fet públic el llistat de corredors que representaran a Catalunya als Campionats d’Espanya d’Orientació en edat Escolar. Es disputaran del 5 al 8 de Maig a Granada.

Entre les 4 components de l’equip Infantil hi ha la Paula Padilla com a número 1 després del seu gran paper als campionats catalans i d’una trajectòria que no deixa d’anar cap amunt. La corredora de Caldes de Malavella participa a l’Escoleta, als Nius i també a molts entrenaments del LEGO del club i es una habitual a totes les curses tant de Copa Catalana com de Lliga Nord-O, on habitual competeix contra noies de més edat. La convocatòria és per tant un premi a la constància i l’esforç que hi està posant una de les peques més prometedores del club i l’orientació catalana.

http://www.elpunt.cat
http://www.elpunt.cat

I entre les 4 components de l’equip en categoria cadet una “veterana” de les convocatòries catalanes, la Joana Martí. La Joana també al projecte Nius d’Aligots, és ja habitual a la selecció, però no per això té menys mèrit. Segueix la seva progressió i sempre present als primers llocs de les competicions en que participa.

En categoria masculina, també cadet, l’Andreu Aliu hi figura com a segon reserva i només participaria en el campionat en cas de lesions o renúncies dels companys triats.