Ens sap greu comunicar-vos que des del club Aligots, ens hem vist amb l’obligació forçada d’anul·lar les següents curses en les que ja estàvem treballant.

Per una banda, hem hagut d’anul·lar la cursa de MTBO del proper 29 de maig a Maçanet de la Selva. En aquest cas, l’Ajuntament, després d’haver-nos donat permisos i haver-nos dit que volien fer la cursa, finalment ens han prohibit fer la cursa a Maçanet. Hem intentat redreçar la situació, ja que ja teníem molta feina avançada (traçats, comprovacions, informacions,…), però ens ha estat impossible ja que la resposta de l’Ajuntament ha estat ferma i contundent. Estem intentat re-ubicar la cursa tant en una altra data com en un altre lloc, però, ara per ara, el dia 29 de maig no es realitzarà la cursa.

Per una altra banda, la cursa popular de La Barroca que teníem prevista pel 20 de juny, també queda suspesa, en espera que la puguem realitzar més endavant o fins i tot de cares al 2022.

Lamentem aquests contratemps, però són coses que no estan a les nostres mans. Som els primers que volem poder anar a curses i també organitza-les, però, malauradament, en aquestes dues no podrà ser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here