Fins a l’OOcup 2020 hi havia unes 8 hores de viatge, que jo he fet des de Barcelona amb la meva família. Semblen moltes hores però amb música i menjar passen força ràpid.

Els llocs per dormir estaven molt bé, però les sortides estaven un xic massa lluny del centre de competició. Alguns dies, per exemple, vam fer més de dos quilòmetres. Tot i els 200 metres de desnivell abans de la sortida, els Aligots encara fèiem bona cara.

Totes les curses de l’OOCup m’han agradat molt, el paisatge era preciós i el terreny era força diferent al de Catalunya i Espanya.

El nivell era força més alt que el de Catalunya, les curses tenien més quilòmetres, més desnivell i eren molt més tècniques. Estaven molt ben organitzades i els mapes ben dibuixats. L’organització va situar lavabos al centre de competició i també aigua per quan arribéssim de les curses. També hi havia botigues d’orientació per comprar roba, sabates, etc…

En general crec que tot estava força bé i que val molt la pena anar-hi un altre any. Durant aquest dies vaig aprendre moltíssim. Ha estat una gran experiència que crec que tothom que practiqui l’orientació hauria de provar. Han estat uns dies genials i m’ho he passat molt bé.

Júlia Bonilla Torras, 14 anys, D16.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here