El protocol ha estat aprovat pel Dr. Brotons i la SGEAF

La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) ha fet públic el protocol d’organització de curses per les seves modalitats d’Orientació a Peu, MTBO, Rogaine i Raids d’Aventura. A partir d’un protocol plantejat fa unes setmanes per la FEDO (Federación Española de Orientación) i que va rebre el vist-i-plau del Consejo Superior de Deportes, la FCOC hem treballat en l’elaboració d’un protocol propi adaptat a les nostres necessitats.
Un cop presentat als clubs a la reunió extraordinària celebrada la setmana passada, i modificant i afegint el que aquests van trobar convenient, es va fer arribar a la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF) via el gabinet jurídic de l’UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya). La resposta de totes dues institucions ha estat molt positiva. El Dr. Brotons va demanar afegir dos petits punts i no només va donar la seva aprovació, sinó que va felicitar als elaboradors “demostra una excel·lent feina realitzada pels seus corresponents tècnics, en les diferents disciplines esportives de la Federació”.

Amb el protocol aprovat, els clubs ja poden treballar per tornar a organitzar competicions oficials. La FCOC té prevista una reunió amb les seves entitats esportives el proper 30 de Juny on s’establirà el calendari definitiu d’aquest 2020, amb les diferents proves que formaran part de les Copes Catalanes i els Campionats de Catalunya de les 4 modalitats. Aquestes es faran a partir del mes d’agost i fins al desembre. Però ja al Juliol es començaran a fer proves d’àmbit més local, que s’utilitzaran per anar posant a prova el protocol i anar adaptant-se a la nova normalitat.

Enllaç al protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here