from to
ical Google outlook Curses Curses Properes O-Peu
Girona Map

Butlletí d’actualitat

Per a consultes, dubtes i més informació de l’esdeveniment escriviu a gironacityrace@aligots.cat.

Informació Girona City Race 2018

Setmana prèvia i setmana posterior (del 29 d’octubre al 17 de novembre)
 • Mapes impresos d’entrenament lliure a disposició dels participants. Circuits sense abalisar.
 • Mapes de qualitat de Copa Catalana: Can Vilallonga (Cassà), Requesens i Vallfogona.
Dijous dia 8
 • 19 h. Entrenament obert a tots els participants, al mapa de Montilivi-Palau (Girona).
Divendres dia 9
 • 17 h. Obertura del Centre de Competició a Fontajau. Recollida de dorsals, bossa del corredor, incidències, lloguers SI, noves inscripcions...
 • 18 h. Inici de sortides cursa esprint nocturn al Castell de Montjuïc (Girona).
Dissabte dia 10
 • 10 h. Obertura del Centre de Competició a Fontajau. Recollida de dorsals, bossa del corredor, incidències, lloguers SI, noves inscripcions...
 • 10:30 h. Inici de les curses mini-esprints del grup “Falcons”, els joves corredors del club.
 • 11 h. Inici de sortides cursa MD a la zona de Fontajau, Devesa, Puig d’en Roca i Ribes del Ter.
Diumenge dia 11
 • 8 h. Obertura del Centre de Competició a Fontajau.
 • 8:30 h. Inici de les curses mini-esprints de “Falcons”.
 • 9 h. Inici de sortides cursa LD puntuable Euro City Race, a la zona de Barri Vell, Montjuïc, Vall de Sant Daniel i Les Pedreres.
 • 13:30 h. Lliurament de premis.

Inscripcions

Inscripcions a les 3 curses principals

El procés d’inscripció es fa en línia a:
http://inscripcions.orientacio.cat:8000/#/form/races (*)
(disponible en 4 idiomes, CA per defecte i seleccionant a dalt a la dreta les opcions ES | EN | FR).

La inscripció es fa per a cada una de les 3 curses programades a les opcions:
 • Girona SPRINT (09/11)
 • Girona MID DISTANCE (10/11)
 • Girona LONG DISTANCE (11/11)
Per facilitar el procés d’inscripció, s’han creat també les opcions:
 • Girona pack 2 days / Saturday&Sunday
 • Girona pack 3 days / Fri&Sat&Sun
Que permeten inscriure’s d’una sola vegada a les curses dels 2 o 3 dies, amb la mateixa categoria i dades. El pack de 3 dies no està actiu per a les categories Open, ja que a la cursa del divendres no hi ha aquestes categories.

(*)
 • Inscripcions en línia fins el dia 2 de novembre de 2018. AMB DESCOMPTE FINS EL 28 D'OCTUBRE.
 • A partir del dia 3 de novembre queda tancada la possibilitat d'inscripció en línia i només serà possible inscriure's el mateix dia de la cursa segons la disponibilitat de mapes. Per aquestes curses només s'acceptaran anul·lacions d'inscripcions amb causa justificada fins al 28 d'octubre. Es retornaran els diners descomptant les possibles despeses.
 • Els corredors espanyols que el seu club no aparegui a la llista de Clubs, han de seleccionar l’opció "OTROS CLUBS FEDO", i indicar en el camp Altres dades el nom del club al qual pertanyen i el número de llicència.
 • Els corredors estrangers han de seleccionar a la llista de Clubs l'opció "Orienteering Internat. Club", i indicar en el camp Altres dades el nom del club al qual pertanyen i el número de llicència.
Inscripcions a la resta de curses
 • Entrenament "LEGO" (8/11): https://goo.gl/forms/BUBy1SrR371xN3Or2
 • Curses Mini-Sprints del grup "FALCONS", dissabte 10/11 i diumenge 11/11: No és necessària inscripció prèvia.
 • Mapes d'entrenament lliure, setmana prèvia i setmana posterior (del 29 d’octubre al 17 de novembre): Es poden obtenir a NEUSPAPER Papereria, carrer Hortes, 17, 17001 GIRONA (www.neuspaper.cat), al preu de 3 € per unitat.

Categories

Preus

[1] IMPORTANT!! Als participants NO federats a la FCOC (Federació de Curses d'Orientació de Catalunya) se’ls cobrarà la llicència temporal (assegurança de cursa), donada la impossibilitat de comprovar l’efectivitat de la llicència o assegurança de cursa. En el cas dels federats FEDO (Federación Española de Deportes de Orientación) l’import de la llicència temporal els serà retornat en efectiu prèvia presentació física del carnet de federat al centre de competició. [2] Com s'explica a l'encapçalament, el mateix dia de cursa s'admetran inscripcions segons la disponibilitat de mapes, que no podem assegurar. [3] Les curses es cronometren i controlen amb el sistema SPORTIDENT. Si no es disposa de pinça sportident pròpia, caldrà llogar-la. En el moment de recollir la pinça sportident caldrà deixar una fiança de 50 € o un document d'identitat. La fiança o el document seran retornats quan s'entregui la pinça acabades les curses. [4] El possible lloguer de brúixola (recomanable si no se'n disposa de pròpia, encara que no és necessari) es pagarà en el moment de recollir-la. També en aquest cas caldrà deixar fiança de 20 € o un document d'identitat.

SOCIS del club ALIGOTS
 • Com és habitual, PER A LES INSCRIPCIONS PEL SISTEMA ON-LINE, als socis Federats FCOC no els caldrà fer el pagament on-line. Se'ls cobrarà pel sistema de "guardiola".
 • Els socis no federats han de fer el pagament on-line.
 • Tots els socis del club tindran el descompte habitual de 3 € per cursa, a les curses de divendres sprint, dissabte MD i diumenge LD. En el cas dels "NO federats" aquest import els serà retornat via "guardiola", perquè el sistema d'inscripcions no pot discriminar entre socis i no socis.
 • Les inscripcions "no on-line" (entrenament Lego, curses mini-sprints i mapes d'entrenament lliure), no tenen descompte per als socis i es faran i pagaran de la mateixa manera que la resta de personal no soci.

FAMÍLIES
L'orientació és un esport eminentment individual, però per tal d'iniciar-se lúdicament, les famílies (amics, avis, pares i fills) que vulguin participar conjuntament de la cursa podran fer-ho escollint una de les següents possibilitats:
 1. Inscriure tots els membres majors d'edat de la família. Correran en el circuits OPEN TARONJA O VERMELL d'iniciació adults, disposant de tants mapes com inscripcions realitzades. Es considera que els nens no participen a la cursa però acompanyen als pares en tot el circuit.
 2. Inscriure tots el membres menors de la família. Correran en el circuit OPEN GROC d'Iniciació nens, disposant de tants mapes com inscripcions realitzades. Es considera que els pares no participen a la cursa però acompanyen als nens en tot el circuit.
 3. Inscriure tots els membres de la família. Correran tots en el circuits OPEN TARONJA O VERMELL d’Iniciació adults, tothom disposa de mapa.
En els casos 1 i 2, els membres de la família que realitzin la cursa com a acompanyants no estaran inscrits i per aquest motiu no estaran coberts per l'assegurança de la cursa en el cas que pateixin algun contratemps o lesió. A l'hora de fer les inscripcions, cal fer-les individualment i no cal indicar a quina família es pertany.
Cliqueu al mapa per saber com accedir a:
 • Centre de competició (Girona)
 • Aparcaments (Girona)
 • Localització mapes d'entrenament lliure (Vallfogona del Ripollès, Requesens, Can Vilallonga - Cassà de la Selva)
Reglament EURO CITY RACE 2018
http://cityracetour.org/pdf/EuroCityRace2017_Regulation.pdf

Dorsals i incidències
NO s'utilitzaran dorsals.
Cal comprovar a les llistes disponibles al centre de competició que no hi hagi incidència d’inscripció. En el cas d’incidència o de lloguers caldrà anar a la taula d’inscripcions per resoldre-la i poder efectuar la sortida.

Hores de sortida
Les hores de sortida de les curses MD del dissabte dia 10 i LD CITY RACE del diumenge dia 11 es penjaran uns dies abans de la competició a la web. Els circuits OPEN VERMELL, TARONJA i GROC sortiran amb sistema START, i per tant no tindran hora de sortida assignada. La cursa Sprint de divendres dia 9 funcionarà amb sistema de sortida START, sense hores assignades prèviament.

Podis i premis
Els podis i premis per a cada categoria puntuable del TROFEU GIRONA CITY RACE 2018 correspondran a la suma dels resultats de les curses MD del dissabte i LD CITY RACE del diumenge.
Les categories Open no tindran podis ni premis.

Condicions meteorològiques
Consulteu el Servei Meteorològic de Catalunya: http://www.meteo.cat/ . Més concretament la predicció municipal de la ciutat de Girona: http://www.meteo.cat/prediccio/municipal/170792
Es publicarà properament la informació tècnica de cada cursa, amb distàncies, desnivells, notes del traçador, etc.

Equip organitzador
 • Responsable de l’esdeveniment: Joan Sánchez
 • Co-responsables: Marc Amat, Tiina Uotila i Roger Vives
 • Responsable Sportident: Marc Sala
 • Traçadors: Narcís Pou (Entrenament Lego), Eloi Martí (Sprint), Marta Sánchez (MD) i Sergi Oliveras (LD CITY RACE)
Mapa i terreny

  Mapa de Girona i rodalies, cartografiat amb normativa SPRINT ISSOM2007, escala 1:5000. Recentment actualitzat.

Terreny
Eminentment urbà amb zones rústiques a les rodalies de la ciutat.

Abandonaments
Els participants que abandonin ho han de notificar obligatòriament a la zona de descàrrega sportident, i així permetre a l'organització portar un bon control dels participants i vetllar per la seva seguretat.
Avituallament
Hi haurà avituallament a l’arribada de les curses de dissabte MD i de diumenge LD CITY RACE.

 Ambulància
Hi haurà servei d'ambulància per atendre les urgències més immediates (Divendres, Dissabte i Diumenge).

Guarderia
No hi haurà servei de guarderia. Es tindran en compte les peticions d'hores de sortida separades pels pares i mares que corrin tots dos.
Ofertes d'allotjament

Els establiments relacionats a continuació, socis de l’Associació d'Hostaleria Turisme i Restauració de Girona, presenten ofertes especials per als participants a GIRONA CITY RACE 2018.
Veure ofertes.

Oferta turística

Patrocinadors principals:

 

Decathlon Girona  Ajuntament de Girona

 

Amb la col·laboració de:

Generalitat de Catalunya esportcat

FCOC    UFEC

Girona Costa Brava      Associació d'Hosteleria de Girona

O-Track  Hanker sports

Neus Paper           

 

9 COMMENTS

 1. Please, write about the race program in English language. Planning the trip to Girona is very difficult without this information! All other information we can wait.

 2. The entry system seems to require separate entry for each race – is that correct or is there a short cut? Also, I cannot see where you can add your UK club name – is that possible?

  • Hi Mike,

   That’s correct: for each race, you have to fill out separate entries.
   To add your club, you have to choose “Orienteeing Internat. Club” of the Club list, and then write the name on the Other data field. We will explain this on the form to avoid future confusions.

   Best regards.

   Aligots team.

  • Hi,

   We are sorry, but there’s no other way to pay than the one that you will find at the end of the online registration process.

   Best regards,

   Aligots team

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here