Consulteu els resultats

CARTELL ST GREGORI

 

GIR-O SANT GREGORI

CURSA D’ORIENTACIÓ A PEU————————–3 D’ABRIL A LES 10’00h

Espai LA PINEDA – Sant Gregori

1a Etapa Gir-O i 4a prova de la Lliga Nord

 

Presentació

Després de la primera edició del 2010 i la darrera del 2012… tornem a organitzar una cursa d’orientació a Sant Gregori!!

Així doncs, per tercera vegada, ALIGOTS us prepara una cursa d’orientació al magnífic entorn de Sant Gregori, a cinc minuts de Girona.

És una cursa de caire popular on tothom qui vulgui podrà iniciar-se en aquest esport meravellós que combina natura i exercici físic al mateix temps que destresa en la lectura i interpretació del mapa. Hi haurà circuits adreçats a totes les edats i condicions físiques, tothom hi trobarà un circuit adequat.

No us ho perdeu!!

 

Programa

09:00 Obertura del centre de competició.

09:30 Breu explicació del funcionament d’una cursa d’orientació i dels seus mapes.

10:00 Sortides dels primers corredors.

11:30 Tancament de sortides.

13:00 Tancament d’arribades.

13:15 Lliurament de diplomes als guanyadors de tots els circuits.

 

Circuits

Sigueu curosos a l’hora de triar un circuit apropiat al vostre nivell. Si teniu dubtes a l’hora de fer la inscripció podeu enviar-nos un mail i us aconsellerem (info@aligots.cat)

 • Categoria C1 -> Destinada principalment a federats. Circuit llarg i exigent, tant físicament com tècnicament. Cal força experiència.
 • Categoria C2 -> Oberta a tothom que ja hagi practicat abans aquest esport. Circuit no tant llarg i menys tècnic que el C1, però que requereix experiència. Els menors d’edat que vulguin fer sols aquesta categoria, caldrà que estiguin federats.
 • Categoria C3 -> Ideal per a aquells adults que s’inicien en aquest esport o l’han practicat molt poques vegades. És el circuit amb menys distància i menys dificultats tècniques, perfecte per a una primera vegada. També és l’adequat per a aquells menors d’edat que ja tenen experiència i poden fer curses sols. Si es vol córrer en família o grup, aquesta és la categoria indicada.
 • Categoria C4 -> Aquesta categoria és exclusiva per a infants. Circuits pensats per a la iniciació, amb poca distància i dificultat. Poden fer-lo sols o acompanyats.
 • CORREXIC -> Circuit pensat pels més menuts i menudes, que es durà a terme només per l’espai de la pineda. Poden fer-lo acompanyats o bé sols, ja que els pares i mares tindreu total visibilitat del circuit en tot moment. Adreçat principlament a nens i nenes menors de 5 anys.

 

Accés i Aparcament

Localització del centre de competició:

https://www.google.es/maps/place/Espai+La+Pineda/@41.9861434,2.7554764,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x12baddbffc1c8ff7:0xab8d1124eb24103e

Un cop arribeu  torbareu indicat amb cartell els pàrquing, al costat mateix del centre de competició. Si us plau, seguiu les indicacions de l’organització per tal de facilitar la gestió de l’aparcament, moltes gràcies!

 

Serveis

El dia de la cursa, tots els participants podran gaudir dels següents serveis, situats tot al mateix centre de competició.

 • Petit avituallament líquid i sòlid a l’arribada.
 • Lavabos.
 • Dutxes.

 

Entorn

A les categories C1, C2 i C3 cal tenir en compte el trànsit de vehicles. Els carrers estaran oberts a la circulació i els corredors els hauran de creuar sota la seva responsabilitat.

Algunes parts dels circuits transcorren en zones de camps, al costat de propietats privades, parcs i jardins i zones de bosc. Cal mostrar el màxim respecte i no danyar ni embrutir res. Un cop acabada la cursa hem de deixar l’entorn tal i com l’hem trobat.

 

Pas per meta obligatori

Tot i abandonar per qualsevol motiu, a les curses d’orientació és obligatori passar per l’arribada o informar a l’organització del nostre abandonament mitjançant alguna altra manera. Si els organitzadors no tenim la certesa de que tothom ha arribat o deixat la cursa, a partir del tancament d’arribada s’inicia la recerca de corredors no controlats per si necessitessin ajuda.

 

Inscripcions

El cost és de 6 € per a totes les categories. Si cal també es pot llogar la pinça o targeta Sportident i l’assegurança temporal.

Els socis d’Aligots tenen un descompte del 50 % en el preu de la inscripció (3 €).

Les inscripcions es faran de forma anticipada mitjançant l’enllaç:

https://www.inscripcions.cat/santgregori2016/formulari_inscripcio

La inscripció s’obrirà el dia 14 de març i es tancarà el divendres 25 de març de les 23’59h.

El dia de la cursa només es podran fer inscripcions de les categories de les quals quedin mapes disponibles, i no serà segur poder llogar l’Sportident necessari per a córrer.

 

Recollida de dorsals

Els corredors que s’hagin inscrit prèviament, trobaran a la zona de recepció el seu orsal penjat en la corresponent zona habilitada per la recollida de dorsals. Els corredors que no trobin el seu dorsal, hauran de passar per la zona d’inscripcions per resoldre les possibles incidències o mostrar els llicències federatives. Els corredors que vulguin fer noves inscripcions el mateix dia de la cursa, hauran de passar per la taula d’inscripcions (recordeu que les inscripcions el mateix dia de la cursa estan subjectes a la disponibilitat de mapes).

 

Sortides

El sistema de sortida serà Fita Start. Això vol dir que tothom sortirà a l’hora que vulgui (entre les 10:00 i les 11:30).

La sortida de TOTES LES CATEGORIES serà a la zona de la Pineda, al costat mateix del centre de competició.

Un cop allà caldrà seguir els següents passos:

 • Minut -3: Neteja de la tarja electrònica Sportident
 • Minut -2: Comprovar tarja electrònica Sportident i agafar descripcions de control
 • Minut -1: Comprovar la categoria del mapa, i esperar que soni el rellotge de sortida per començar la cursa