Aquest curs 2016-2017 Aligots va engegar un nou grup de formació extraescolar, els Falcons. Durant aquest mesos hem entrenat molt, ens ho hem passat molt be…i just abans de Nadal se’ns va proposar muntar un Bar durant la cursa a Can Vilallonga de finals de gener amb la finalitat de fer una mica de caixa i portar aquest grup a viure l’orientació més enllà de Catalunya.

Així que al moment de planificar les dates del 3r trimestre, vam contemplar fer aquesta sortida durant la cursa de lliga espanyola a San Lorenzo de el Escorial, durant el cap de setmana 6-7 de maig.

Dit i fet, el divendres 5 de maig vam embarcar els 9 falcons juntament amb els dos entrenadors (Eloi Martí i Roger Fonseca) rumb a Madrid. Per alguns era la primera vegada que anaven a competir per
Espanya i per d’altres era un cap de setmana mes…. amb una particularitat molt especial. I era justament que estavem tots junts.

Arribats i instal·lats al suelo duro, nit curta ja que dissabte tocava “matinar” per anar cap a la zona de cursa de mitja distància.
Mapa amb dos costats ben diferenciats, una zona de somni, pedres, grups de roques, tallats, relleus suau, herbeta ben tallada….on podiem corre al 200%!!! i una segona part completament molt diferenciada amb zona oberta, petits boscos espesos i una mica més de desnivell.

A la tarda tocava l’sprint pel centre del poble, però abans d’això vam preferir anar a reservar una taula a una pizzeria per sopar
tots junts!!!!

I diumenge, última cursa, xino xano des del suelo duro cap a la zona de competició per competir a la llarga distància.
Mapa molt diferent del dia anterior. Zona amb pedra, tallats, zones de vegetació baixa, boscos blancs…. i molt molt més desnivell ja que el mapa era tota una vessant.

Per a molts els mapes van ser dificils ja que era el primer cop que s’hi enfrontaven, també eren més durs fisicament del que estaven acostumats…. és més, tres dels nostres Falcons, van correr a a Open Adults!!!
Els resultats del cap de setmana eren el de menys, el més important era viure l’experiència i fer pinya!!! i tenir una nova prespectiva d’aquest esport tant apassionant en el que tenim la sort de participar.

Creiem que per tots va ser un molt bon cap de setmana!!!

Tot aquesta aventura pels nostres joves Falcons no hauria estat possible sense l’ajuda de tots els qui ens vareu donar suport el diumenge 29 a Can Vilallonga – Cassà de la Selva!

Gràcies per fer-nos gaudir d’aquesta aventura!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here