Més de 200 participants van gaudir de la primera cursa l’Aulet Celrà. Organitzada íntegrament pels alumnes de 6è de l’escola, com a projecte multidisciplinar des de diferents matèries curriculars, i amb la finalitat d’obtenir recursos de cares a les colònies de fi de curs. Van rebre l’ajuda logística (vam proporcionar el material necessari per a la realització de la cursa) i burocràtica (vam fer tots els tràmits amb la FCOC) del nostre club. El mapa utilitzat va ser el cartografiat per en Josep M. Santiago (mestre del centre que també va fer els traçats) i en Joan Sánchez, que aquest cop si el va poder gaudir corrent.

Els alumnes van rebre el recolzament d’un munt d’entitats i empreses del poble, que van fer possible que tots els participants s’emportessin una bossa del corredor cap a casa i gaudissin d’avituallament.

A la part competitiva, l’Eloi Martí es va imposar clarament a la resta de participants amb un temps de 31’18”. Després de la cursa va comentar “Ha estat molt divertit, per què el canvi continu entre urbà i bosc et feia haver de variar el ritme i adequar-te a cada zona per no perdre temps. Els carrers del barri vell són un bon laberint i al fer-ho al final quan ja vas cansat, t’obligava a mantenir la concentració al màxim. Molt xula!”

La seva germana, la Joana Martí, va ocupar la segona posició i va ser la primera noia. El seu temps va ser de 41’27”, només 6 segons per davant del també Aligot Albert Sola que va ocupar el tercer lloc del podi.

Podeu mirar les fotos fetes pels pares i alumnes a:

https://drive.google.com/drive/folders/1N-OAYL__z6-LAPOx_YWPz0xF9crafhrY?usp=sharing

https://drive.google.com/drive/folders/1c9-dIfE4i9WNKe7zkhwKzIhjLEtO8D-j?usp=sharing

Les podeu compartir a xarxes socials etiquetant-nos i amb les etiquetes #orientacio #oreinteering

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here