Ja que aquest any no hem pogut organitzar la cursa de Copa Catalana de MTB-O que s’havia de celebrar a Maçanet, des d’Aligots us proposem un entrenament a la mateixa zona on s’havia de fer la cursa aquest 2021.

Hem preparat tres circuits d’entrenament (un llarg, un mig i un curt) que us podreu descarregar, imprimir (A3) i anar-los a fer quan us vagi bé durant les festes de Nadal.

No hi haurà ni fites ni cintes posades i, tot i que no és obligatori per seguir l’entrenament, per tal de poder tenir resultats, parcials i el track, i a més tenir una senyal acústica que confirmarà el pas per cada fita, us recomanem que us instal·leu l’aplicació GPS Orienteering Run.

Instruccions

Configuració

 • Baixeu-vos l’App GPS Orienteering Run.
 • Un cop la tingueu, entreu, aneu als tres puntets de dalt a la dreta i a ‘Settings’. Aquí, sobretot poseu el vostre nom, serà el que sortirà als resultats, a més, podeu canviar característiques, us recomanem:
  • ‘Punching distance’ de 15m
  • ‘Log interval’ d’1 segon.
 • Fet això, sortiu de settings, apreteu al ‘+’ i escolliu descarregar-vos una cursa. Us demanarà un codi. Introduïu el codi corresponent al circuit que voleu fer en la taula següent:
Circuit Distància (lineal) Característiques Codi PDF
Llarg 14.3 km Llarg, tècnic i amb algun corriol exigent fi3xkcmp Llarg.pdf
Mig 9.6 km Una mica més curt però amb similar dificultat tècnica. oi2xk0np Mig.pdf
Curt 6.6 km Curta i fàcil tècnicament zirxkthq Curt.pdf

 

Inici de l’entrenament

 • Un cop estigueu prop del triangle (no al triangle!), aneu als tres puntets, i trieu l’opció per començar la cursa. El mòbil buscarà el gps, i per comprovar que tot estigui bé, podeu anar als tres puntets, activar la opció ‘Orienteering Support’ i veure si us marca bé la vostra posició.
 • Fet això, aneu cap al triangle, i si tot va bé, el mòbil us pitarà, i gas!
 • L’app segueix funcionant encara que la pantalla estigui apagada, per tant, recomanem portar el mòbil a la butxaca del cul o en algun altre lloc més segur que a la mà.
 • Durant la cursa us pitarà a cada fita i després de córrer podreu veure resultats, parcials i el GPS!

Descarregueu-vos les instruccions en PDF.

Localització

Urbanització El Molí Parc (Maçanet de la Selva)

https://goo.gl/maps/SDYwTxAnHLzXwqsC6

Mapes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here