Entrenaments Club O-Peu
Per precaució i en solidaritat amb totes les actuacions que el govern de la Generalitat està duent a terme, la junta del club ha decidit suspendre totes les activitats i entrenaments dels propers 15 dies. Així doncs no celebrarem l’entrenament d’aquest dissabte.

Dissabte 14 de març de 2020, entrenament de club en el mapa de Can Vilallonga (Cassà de la Selva) utilitzat en curses oficials de copa catalana. Boscos generalment nets d’alzina amb abundant relleu.

En aquesta ocasió gaudirem de la companyia d’un grup d’uns 20 joves del club Magnets (Letònia).

L’entrenament és obert també als no socis!! Hi haurà una formació inicial per tothom que ho necessiti. També un circuït expressament dissenyat per tothom qui s’introdueixi en el món de l’orientació esportiva.

  • Horari: Inici de l’entrenament a les 11h (qui vulgui pot sortir a partir de les 10h). Durada aproximada de 2h.
  • Lloc de trobada: Can Vilallonga (Cassà de la Selva) https://goo.gl/maps/R2VzPcPnvPPUhcu5A
  • Material: Brúixola. Es recomanen proteccions a les cames. Pinça sportident -per qui ho vulgui l’entrenament serà cronometrat amb sistema sportident, tot i que es pot fer sense-.
  • Preu: Socis: Gratuït // No socis: 10€ adults i 5€ menors. Es pagarà el mateix dia de l’entrenament.
  • Inscripcions: Teniu temps per inscriure-us fins el dimecres 11 de març a les 23:59h!!!! al següent formulari: https://forms.gle/W5vfAeSpy2YVcCQGA
  • Dinàmica: A grans trets, l’entrenament comptarà amb 3 circuïts o bucles. Se’n podrà fer 1, 2 o 3 segons la capacitat o interès del/de la participant. Hi haurà també un circuït d’iniciació que es podrà complementar si es vol amb algun dels altres circuïts.
  • Organitza: Paula Padilla, Andreu Aliu i Narcís Pou.


Ja sabeu que l’endemà tenim Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes!!! Guardeu-vos les forces!!! 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here