Des que aquest bitxet va entrar a les portes de casa nostra, el Covid-19 ha aturat l’activitat conjunta a l’aire lliure dels Aligots. Però el que no ha estat capaç de frenar són les ganes de reinventar-nos esportivament durant el confinament. Ja són més de 30 els vídeos penjats a les xarxes socials amb l’etiqueta #AligotQuedataCasa.

#AligotQuedataCasa

https://www.instagram.com/p/B-EaWkHp6Yl/?igshid=731ownj4k4bg

Des del primer dia, la responsable de l’Escoleta del club, Marta Bruns, ha proposat diferents reptes a les xarxes socials del club amb l’etiqueta #escoletaacasa que han fet gaudir d’allò més als socis més petits. Hem fet circuits d’orientació casolans, hem mostrat les nostres habilitats amb la #XancletaAligotera, ens hem orientat pels carrers de Girona des de casa i hem fet els millors equilibris del circ.

#escoletaacasa

https://www.instagram.com/p/B97LGMrJ2Qb/?igshid=1orqiwmm6ho5c

https://www.instagram.com/p/B-xhW_qpdK6/?igshid=1073xbad3wrj5

#XancletaAligotera

https://www.instagram.com/tv/B-IMkuspy_e/?igshid=d9o1cc3zp8nj

El grup d’entrenament físic també ha demostrat que estar confinat a casa no és un obstacle per estar en forma. La seva responsable Raquel Font ha creat una comunitat de valents Aligots, en la que més d’un i de dos ha guanyat agilitat en aquestes últimes setmanes i algun que altre ha perdut pes i tot.

Rutina Aligots – Confinament 2020

https://youtu.be/x_tyaxdlCOE

Els reptes del club també ens han enfortit a nivell emocional i ens han ajudat a mantenir l’alegria d’aquests dies. La cohesió dels Aligots, tot i la distància, ha trencat esquemes fins al punt que molts clubs d’orientació de Catalunya s’han sumat a les propostes d’en Martí Pou: l’#EscombraAligotera i la #SamarretaAligotera, i de la Joana Martí #ApilaPaperAligotero.

#EscombraAligotera

https://www.instagram.com/p/B-dANupJ4_J/?igshid=j0is68hnj08k

#SamarretaAligotera

https://www.instagram.com/tv/B-rUj53pDqi/?igshid=epe9ccg9v4l0

 

Hem rigut i ens hem sentit aprop els uns dels altres en aquestes setmanes de confinament, que sense la gran família d’Aligots de ben segur que haurien estat molt diferents.

Moltes gràcies i recordeu #QuedataCasa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here