Volem agrair molt sincerament a totes les persones que heu participat a les curses la vostra assistència i les vostres ganes i bona predisposició. La tornada a la competició oficial després de tants mesos era una gran incògnita!.

Hem treballat per ajustar el nostre esport a les noves necessitats i normatives COVID, i entre tots i totes creiem que hem aconseguit un bon resultat. De nou, moltes gràcies a tothom per ajudar-nos a respectar les mesures de seguretat i fer-ho amb alegria i bon humor!. Esperem que puguem seguir competint en la resta de curses del calendari!!
Un agraïment especial a la FCOC, que ens ha donat suport en l’elaboració del protocol i ens ha facilitat aquells documents i informació que hem necessitat en tot moment.

Per acabar, volem explicar-vos una mica les “entranyes” del cap de setmana…
Aquest cap de setmana Aligots ha viscut la que ha estat fins el moment la seva nit més fatídica, quan a les 19h del divendres ens comunicaven que no podríem celebrar les curses previstes pel cap de setmana. El motiu: el malestar del principal propietari amb tothom qui utilitza el bosc inadequadament i una sèrie d’actuacions fetes sense permís (no precisament pel col·lectiu orientador… que ens estrenàvem aquest cap de setmana en els seus terrenys, sinó per acumulació d’altres experiències prèvies).

Finalment aconseguíem mantenir les curses reduint una bona part de l’espai, just en la zona més atractiva, i utilitzada els dos dies tant a la llarga com a la mitja. Canviar localitzacions de fites, refer traçats, reimprimir mapes, revisitar localitzacions… fins a altes hores de la matinada, i el neguit constant -especialment dissabte- just derivat dels canvis aplicats precipitadament.

Volem agrair la comprensió a tots aquells i aquelles que heu participat a les curses, així com totes les mostres de suport rebudes al llarg del cap de setmana i en les hores posteriors, i demanar disculpes per les molèsties derivades pels canvis o a conseqüència de no haver-hi pogut dedicar el temps necessari les hores abans. També per allò que hagi pogut ser millorable, ja que n’hem pogut extreure conclusions i tenim esperit crític constructiu, per seguir millorant dia a dia en l’organització de curses d’orientació.

Aprofitem per valorar l’esforç immens del nostre equip organitzador, que ho va donar tot i més! I que ens han demostrat una vegada més que tenim un equip humà excel·lent, que estima l’orientació i que està disposat a treballar de valent per gaudir-la i fer que la resta també la pugui gaudir 🙂

Ens veiem al bosc!

Amadeu Breva i Marta Bruns
(caps de cursa de dissabte i diumenge respectivament)
I en nom del club ALIGOTS!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here