Curses Entrenaments Club Formació O-Peu Passades

S’acosta el Tió-O, el primer entrenament de l’any, especialment adreçat a totes aquelles persones que s’introdueixen en el món de l’orientació esportiva o que el volen conèixer per primera vegada, també per tots aquells corredors i corredores experimentats que volen començar l’any tocant mapa!!

Obert també als no socis!!

L’entrenament/formació serà eminentment urbà, aprofitant el nucli urbà d’Amer i petites zones dels vorals. Els corredors i corredores experimentats podran gaudir d’un entrenament/cursa en el que caldrà prendre atenció sobretot en l’elecció del recorregut. Per altra part les persones novelles que ho desitgin podran gaudir d’una formació pràctica i d’acompanyament en els seus primers passos.

  • Horari: Trobada a les 9:45 h. Inici de l’entrenament/formació a les 10 h. Acabament en el cas de formació, aproximadament a les 12:30 h.
  • Lloc de trobada: Estació d’Amer (bicicarril) – https://goo.gl/maps/RpzXRpa9KnhdHcsv8
  • Material: Brúixola i roba d’esport. Pel seu caràcter urbà no calen proteccions a les cames (a aquelles persones que no tinguin brúixola, els n’hi podem deixar).
  • Preu:
    • Gratuït pels socis d’Aligots.
    • No socis: 10€ adults i 5€ menors*. Es pagarà el mateix dia de l’entrenament.

* A aquelles persones que desitgin aprofitar l’ocasió per associar-se a Aligots sapigueu que fins al 31 de gener oferim l’alta de soci gratuïta, de manera que en aquests casos els 10€ quedarien compensats.

Recordeu!! aquest any el Tió-O no va lligat a l’assamblea de socis anual. L’assemblea es durà a terme el diumenge 26 de gener a Celrà, després de la cursa popular.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here