ical Google outlook Curses Curses Properes O-Peu

Cursa popular d’orientació i 11ena Cursa Lliga Nord

La finalitat d’aquesta cursa és promocionar l’esport de l’orientació, que els ciutadans de Girona i altres pobles i ciutats puguin gaudir d’un matí fent esport i orientant-se pels racons de la ciutat.

Organitza ALIGOTS amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

Informació de la cursa Fires de Girona

Centre de competició

Castell de Montjuïc de Girona -  ubicació google maps

Programa

 • 8'30h - Obertura Centre de Competició i noves inscripcions
 • 9'30h - Formació introductòria sobre les curses d'orientació
 • 10'00h - Inici SORTIDES
 • 12'30h - Tancament SORTIDES
 • 14'00h - Tancament META
Dorsals i incidències

NO s'utilitzaran dorsals. Cal comprovar a les llistes disponibles al centre de competició que no hi hagi incidència d'inscripció. En el cas d'incidència caldrà anar a la taula d'inscripcions per resoldre-la i poder efectuar la sortida.

Hores de sortida

S'utilitzarà el sistema de sortida START, en el qual no s'assignen prèviament hores de sortida als corredors sinó que es compta el temps des del moment que es creua la línia de sortida. Tot i així al centre de competició hi hauran penjades unes graelles per a cada circuit amb les hores de sortida lliures perquè cadascú pugui escollir la seva. I gestionar millor la sortida. Demanem que es respectin les hores de sortida escollides. Es podrà sortir a partir de les 10.00h.

Abandonaments

Aquells i aquelles participants que abandonin ho han de notificar a la zona de descàrrega de sportident, i així permetre a l'organització portar un bon control dels i les participants i la seva seguretat.

Equip organitzador

 • Responsable de cursa: Marta Bruns i Òscar Sanz
 • Equip Sportident: Paula Padilla i Andreu Aliu
 • Equip inscripcions: Anna Maria Romaní i Cristina Valiente
 • Traçadora: Joana Martí
 • Equip fiterus: Roger Vives, Eloi Martí, Narcís Pou, Martí Pou i Ernest Pou
Si teniu qualsevol dubte en el procés d'inscripció, o en l'elecció del circuit, escriviu-nos  i us ajudarem amb tot el que faci falta: inscripcions@aligots.cat


La cursa tindrà 5 circuits aptes per a totes les edats i nivells, amb opció de córrer en família o grups. Sigueu curosos a l'hora de triar un circuit apropiat al vostre nivell. Si teniu dubtes a l'hora de fer la inscripció podeu enviar-nos un mail a inscripcions@aligots.cat i us aconsellarem.

 • Categoria C1 -> Destinada principalment a federats. Circuit llarg i exigent, tant físicament com tècnicament. Cal força experiència. Es recomana dur protecció a les cames (polaines o mitjons llargs). Aquest ciruit és puntuable per a la Lliga Nord d’Orientació.
 • Categoria C2 -> Oberta a tothom que ja hagi practicat abans aquest esport. Circuit no tant llarg i menys tècnic que el C1, però que requereix experiència. Els menors d'edat que vulguin fer sols aquesta categoria, caldrà que estiguin federats. Es recomana dur protecció a les cames (polaines o mitjons llargs). Aquest circuit es puntuable per a la Lliga Nord d'Orientació.
 • Categoria C3 -> Ideal per a aquells adults que s'inicien en aquest esport o l'han practicat molt poques vegades. És el circuit amb menys distància i menys dificultats tècniques, perfecte per a una primera vegada. També és l'adequat per a aquells menors d’edat que ja tenen experiència i poden fer curses sols. Si es vol córrer en família o grup, aquesta és la categoria indicada.
 • Categoria C4 -> Aquesta categoria és exclusiva per a infants. Circuits pensats per a la iniciació, amb poca distància i dificultat. Poden fer-lo sols o acompanyats.
 • Categoria C5 -> Aquesta categoria és exclusiva per a infants. Circuits curts pensats per a la iniciació, amb menys distància que el circuit C4 però amb la mateixa dificultat tècnica. Poden fer-lo sols o acompanyats per la família.
DISTÀNCIES i DESNIVELLS

*** es publicaran properament

Si teniu qualsevol dubte en el procés d'inscripció, o en l'elecció del circuit, escriviu-nos  i us ajudarem amb tot el que faci falta: inscripcions@aligots.cat


El cost és de 7 € per a les categories C1, C2 i C3, i de 3€ per a les categories C4 i C5.

En cas de no disposar de pinça o targeta Sportident, es pot llogar per un import de 3€ (i una fiança de 50 €, o bé deixant el vostre DNI, que es retornarà íntegrament quan es torni la pinça).

En cas de no disposar de brúixola també se'n pot llogar una al club, amb un preu de 2€ (i una fiança de 15€, que es retornarà íntegrament si la brúixola està en bon estat).

Cal disposar de llicència federativa FCOC. En cas contrari caldrà contractar una assegurança temporal (1,5€). La llicència FEEC no està admesa.

Els socis d'Aligots tenen un descompte de 3€ en el preu de la inscripció. Aquest descompte no s'aplica en el lloguer de la pinça SportIdent ni en l’assegurança.

Les inscripcions es faran de forma anticipada des de la pàgina web de la FCOC i es tancaran el dimarts  22 d'octubre a les 23:59h: INSCRIPCIONS ANTICIPADES

El dia de la cursa només es podran fer inscripcions de les categories en les quals quedin mapes disponibles amb un recàrrec de 3€ i segons disponibilitat, si és el cas, de targetes Sportident de lloguer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here