Resultats de la cursa

Resultats Girona 22.12.2019

Fotografies de la cursa

https://photos.app.goo.gl/BWdevNWLT3Khw35T7

Moltes gràcies per la vostra participació!

 

Cursa popular d’orientació i 11a cursa Lliga Nord Girona 2019

La finalitat d'aquesta cursa és promocionar l'esport de la orientació, que els ciutadans de Girona i altres pobles i ciutats puguin gaudir d'un matí fent esport i orientant-se pels racons de la ciutat.

Alhora és un acte esportiu i reivindicatiu.

Davant dels esdeveniments polítics i socials viscuts aquestes darreres setmanes i per manifestar el nostre desacord amb la sentència del Judici del Procés i la repressió que mostra l'Estat Espanyol contra el poble català, vam decidir AJORNAR la cursa, que estava prevista per Fires de Girona.

Des del primer moment vam tenir clar que l'ajornament havia de servir per alguna cosa, i hem decidit destinar TOTS els beneficis d'aquesta cursa a la Caixa de Solidaritat per les persones preses, exiliades i represaliades, que malauradament cada dia en són més. Persones que han lluitat per defensar la democràcia, la llibertat, la pau, els drets i l'autodeterminació.

Així doncs, comptem amb el suport de ANC Girona i Òmnium Gironès i podreu trobar la seva paradeta al centre de competició el dia 22 de desembre per donar a conèixer la tasca d'aquestes dues entitats.No hi haurà entrega de premis de la cursa. Les classificacions definitives es publicaran un cop acabada la cursa a la web del club.

Al ser la última cursa de la Liga Nord 2019, es farà entrega de premis de la LLIGA:
 • 3 primers classificats masculins i 3 primeres classificades femenines del circuit C1
 • 3 primers classificats masculins i 3 primeres classificades femenines del circuit C2

Centre de competició
Castell de Montjuïc de Girona - ubicació google maps. Programa
 • 8.30h - Obertura Centre de Competició i noves inscripcions
 • 9.30h - Formació introductòria sobre les curses d'orientació
 • 10.00h - Inici SORTIDES
 • 12.30h - Tancament SORTIDES
 • 14.00h - Tancament META
Dorsals i incidències
NO s'utilitzaran dorsals. Cal comprovar a les llistes disponibles al centre de competició que no hi hagi incidència d'inscripció. En el cas d'incidència caldrà anar a la taula d'inscripcions per resoldre-la i poder efectuar la sortida.

Hores de sortida
S'utilitzarà el sistema de sortida START, en el qual no s'assignen prèviament hores de sortida als corredors sinó que es compta el temps des del moment que es creua la línia de sortida. Tot i així al centre de competició hi hauran penjades unes graelles per a cada circuit amb les hores de sortida lliures perquè cadascú pugui escollir la seva. I gestionar millor la sortida. Demanem que es respectin les hores de sortida escollides. Es podrà sortir a partir de les 10.00h.

Abandonaments
Aquells i aquelles participants que abandonin ho han de notificar a la zona de descàrrega de sportident, i així permetre a l'organització portar un bon control dels i les participants i la seva seguretat.

Equip organitzador
 • Responsable de cursa: Marta Bruns i Òscar Sanz.
 • Equip Sportident: Paula Padilla i Andreu Aliu.
 • Equip inscripcions: Anna Maria Romaní i Roger Vives.
 • Traçadora: Joana Martí i Marta Bruns.
 • Equip fiterus: Carles Surrell, Joan Sanchez, Fate Khalajhedayati, Xavi Clotas, Narcís Pou, Martí Pou i Ernest Pou.
 • Equip sortides: Oscar Sanz, Eva Gumà, Roser Font, Emma Sanz, Mireia Codina.
 • Equip formació iniciació: Anna Ferrer, Hanneke Heikoop i Elisenda Franch.
La cursa tindrà 5 circuits aptes per a totes les edats i nivells, amb opció de córrer en família o grups. Sigueu curosos a l'hora de triar un circuit apropiat al vostre nivell.

Si teniu qualsevol dubte en el procés d'inscripció, o en l'elecció del circuit, escriviu-nos i us ajudarem amb tot el que faci falta: inscripcions@aligots.cat.
 • Circuit C1 -> Destinada principalment a federats. Circuit llarg i exigent, tant físicament com tècnicament. Cal força experiència. Es recomana dur protecció a les cames (polaines o mitjons llargs). Aquest circuit és puntuable per a la Lliga Nord d'Orientació.
 • Circuit C2 -> Oberta a tothom que ja hagi practicat abans aquest esport. Circuit no tant llarg i menys tècnic que el C1, però que requereix experiència. Els menors d'edat que vulguin fer sols aquesta categoria, caldrà que estiguin federats. Es recomana dur protecció a les cames (polaines o mitjons llargs). Aquest circuit es puntuable per a la Lliga Nord d'Orientació.
 • Circuit C3 -> Ideal per a aquells adults que s'inicien en aquest esport o l'han practicat molt poques vegades. És el circuit amb menys distància i menys dificultats tècniques, perfecte per a una primera vegada. També és l'adequat per a aquells menors d'edat que ja tenen experiència i poden fer curses sols. Si es vol córrer en família o grup, aquesta és la categoria indicada.
 • Circuit C4 -> Aquesta categoria és exclusiva per a infants. Circuits pensats per a la iniciació, amb poca distància i dificultat. Poden fer-lo sols o acompanyats.
 • Circuit C5 -> Aquesta categoria és exclusiva per a infants. Circuits curts pensats per a la iniciació, amb menys distància que el circuit C4. Poden fer-lo sols o acompanyats per la família.
DISTÀNCIES i DESNIVELLS (aproximat)

Circuit Distància Desnivell Núm. controls
C1 - EXPERTS 6.910m 320m 28
C2 - ADULTS 5.580m 270m 20
C3 - ADULTS INICIACIÓ 3.050m 155m 13
C4 - INFANTIL 2.320m 80m 11
C5 - INFANTIL INICIACIÓ 1.470m 30m 8
 
El cost és de 7 € per a les categories C1, C2 i C3, i de 3€ per a les categories C4 i C5.

En cas de no disposar de pinça o targeta Sportident, es pot llogar per un import de 3€ (i una fiança de 50 €, o bé deixant el vostre DNI, que es retornarà íntegrament quan es torni la pinça).

En cas de no disposar de brúixola també se'n pot llogar una al club el mateix dia de la cursa, amb un preu de 2€ (i una fiança de 15€, o bé deixant el vostre DNI, que es retornarà íntegrament si la brúixola està en bon estat). Si voleu fer reserva per no quedar-vos sense, podeu enviar mail a inscripcions@aligots.cat.

Cal disposar de llicència federativa FCOC. En cas contrari caldrà contractar una assegurança temporal (1,5€). La llicència FEEC no està admesa.

Els socis d'Aligots tenen un descompte de 3€ en el preu de la inscripció. Aquest descompte no s'aplica en el lloguer de la pinça SportIdent ni en l'assegurança.

Les inscripcions es faran de forma anticipada des de la pàgina web de la FCOC i es tancaran el dimarts 17 de desembre a les 23:59h: Inscripcions en línia.

El dia de la cursa només es podran fer inscripcions de les categories en les quals quedin mapes disponibles amb un recàrrec de 3€ i segons disponibilitat, si és el cas, de targetes Sportident de lloguer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here