Des de l’equip de tecnificació, conjuntament amb el Grup de Cartografia Aligots, volem recuperar una iniciativa que tenia i té com a objectiu donar suport i formació en cartografia com un aspecte més en la millora de la tècnica i aprenentatge del nostre esport.

Per això ens hem proposat reprendre el projecte “Càpsules de Cartografia”. Als interessats i interessades se’ls acompanya i forma en el procés pràctic de creació d’un petit mapa d’orientació que pot ser útil per a entrenaments, formacions o fins i tot a la Lliga d’Estiu.

Us volem animar a participar independentment de la vostra experiència, del vostre nivell tècnic o del coneixement dels programes informàtics de cartografia.

El “curs” consta de 3 trobades presencials (1 d’introductòria + 2 de treball conjunt) i del suport on-line de l’equip de cartografia. La primera sessió de formació és el 18/04/2020, la resta de dates les acordarem amb els interessats. Lloc i hora a confirmar.

Us passem l’enllaç a un formulari per conèixer el nombre de persones interessades en aquesta iniciativa. Teniu temps per omplir-ho fins el 23 de febrer: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiA-uQbLlOLlWPgiHJ4Ej4SlgOdJKs4WQ0jRTjklRoGUC5tw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Qualsevol dubte podeu escriure’ns cartografia@aligots.cat.
Activitat adreçada a socis i sòcies d’Aligots, però si no ho ets, escriu-nos també!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here