Un altre cop us hem de donar una noticia que no voldríem haver de donar, tot i que aquest cop hem trobat la manera d’aconseguir que no sigui del tot negativa. El cap de setmana de Requesens no es podrà celebrar. Diversos problemes i complicacions relacionades amb un major grau de protecció de la zona i sumades les restriccions del moment, han fet inviable la utilització d’aquests terrenys tan bonics.

Hem dit que no serien tan dolentes perquè hem intentat compensar aquesta pèrdua buscant urgentment emplaçaments alternatius. Així doncs finalment el 19 i 20 de juny, el cap de setmana anterior al que estava previst, farem les curses als pobles de Sant de Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners. Som conscients que no són zones tan interessants com voldríem, però són dos mapes relativament nous, on només s’hi ha celebrat una cursa de copa i on, el més important considerant la situació i el poc marge, tenim el permís i el recolzament dels ajuntaments.

Esperem que pugueu venir a gaudir d’aquest cap de setmana i que els traçadors puguin satisfer les vostres ganes de córrer i trobar fites. Fins aleshores, podeu anar entrenant a les populars com les que us oferim al mapa nou d’Aiguaviva, a prop de Girona, el 23 de maig.

Ens veiem el 19/20 de juny a Santa Coloma de Farners i Sant Feliu de Guíxols.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here